Gulerods grand cru

Lammefjordens Grøntsagslaug er med til at støtte Odsherred-Stafetten 2018 med et sponsorat. Foruden et kontant beløb vil lauget sørge for friske gulerødder og æbler til alle løbere.

– Vi ser Odsherred-Stafetten som et godt initiativ til gavn for folkesundheden. Og da vi på Lammefjorden dyrker en bred variation af sunde grønsager, er det oplagt, at vi støtter løbet, siger Anders Kristensen fra laugets bestyrelse.

Optakt til Grand Cru kåringIih hvor de dufter dejligt
Odsherred-Stafetten bliver samtidig en slags optakt til grøntsagslauget årlige kåring af den bedste gulerod fra Lammefjorden – Årets Grand Cru Gulerod 2018. Den kåres i uge 42 på Savklingen (Ditlev-Burke Industrial Tools A/S) i Asnæs.

– Vi indledte et samarbejde med fri- og efterskolen om Grand Cru-kåringen i 2014, og det blev så stor en succes, at vi er enige om at gentage det i år. Skolen vil i uge 40 holde emneuge om sundhed, kost og motion, og det kulminerer så torsdag aften, den 1. oktober, med kåringen af Årets Grand Cru Gulerod, fortæller Anders Kristensen.

De store elever fra Fårevejle Fri- og Efterskole stiller også op til Odsherred-Stafetten om formiddagen kl. 10.00, hvor der er løb for fri- og efterskoler.

Kampagne i butikker
Odsherred-Stafetten afvikles 5. september 2018. I perioden derefter og frem til Grand Cru-kåringen vil Lammefjordens Grøntsagslaug stå bag forskellige aktiviteter i butikker landet over, hvor budskabet også handler om sundhed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Stafetløb i Odsherred – Skolestafet Kl. 10:00 Odsherred Stafet Kl. 17:30 ______________________________ Masser af god motion, underholdning, hygge og afsluttende fællesspisning – For virksomheder, kommune, institutioner, foreninger eller venner/familier som vil hygge sammen på en ny måde.